Ostružinová zavařenina s broskvemi

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Ostružiny
prolisované
1 kg
Broskve
loupané
1/2 kg
Želírovací cukr
3:1
1/2 kg

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Ostružiny prolisujeme a přidáme oloupané, na kousky nakrájené broskve. Ve velkém hrnci smícháme s želírovacím cukrem. Přivedem k varu a vaříme dalších 5 minut (mezitím můžeme broskve v zavařenině promačkat šťouchadlem na brambory). Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme a otočíme dnem vzhůru asi na 10 minut.
Další varianta přípravy: směs ovoce a cukru vložíme do nádoby domácí pekárny a zapneme program Marmeláda. Po ukončení programu naplníme sklenice a otočíme na 10 minut dnem vzhůru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Švarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Ostružinová zavařenina s broskvemi

Komentáře

  1. Katka   11.05.2013 | 19:41 | reagovat | závadný

    Tahle marmoška je prostě skvělá! Pokud máte hodně ostružin určitě jí vyzkoušejte.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web