Ostružinová zavařenina s broskvemi

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Ostružiny
prolisované
1 kg
Broskve
loupané
1/2 kg
Želírovací cukr
3:1
1/2 kg

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Ostružiny prolisujeme a přidáme oloupané, na kousky nakrájené broskve. Ve velkém hrnci smícháme s želírovacím cukrem. Přivedem k varu a vaříme dalších 5 minut (mezitím můžeme broskve v zavařenině promačkat šťouchadlem na brambory). Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme a otočíme dnem vzhůru asi na 10 minut.
Další varianta přípravy: směs ovoce a cukru vložíme do nádoby domácí pekárny a zapneme program Marmeláda. Po ukončení programu naplníme sklenice a otočíme na 10 minut dnem vzhůru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Báječné svařáky: Zkuste je i jinak Články z

Komentáře k receptu: Ostružinová zavařenina s broskvemi

Komentáře

  1. Katka   11.05.2013 | 19:41 | reagovat |

    Tahle marmoška je prostě skvělá! Pokud máte hodně ostružin určitě jí vyzkoušejte.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web