Ostrá pomazánka

Hodnocení:

Moje:

20 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g tavený sýr
    • 100
      g pomazánkové máslo
    • 50
      g eidam sýr
    • 2
      ks vařená vejce
    • 5
      lžíce mléko
    • 2
      lžička hořčice plnotučná
    • 2
      ks feferonka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Změklé máslo utřeme s taveným sýrem a solí. Přidáme propasírovaná vejce a za postupného přidávání mléka vyšleháme. Eidam jemně nastrouháme, feferonky jemně nasekáme a s hořčicí zamícháme do směsi. Podáváme na bílém pečivu, ozdobené petrželkou, pažitkou nebo plátky rajčete.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Ladia -
    Ladia - |

    28. 1. 2010 16:53

    Osteho nic, ale ostré jsou v něm feferonky ;-)

  • Di -
    Di - |

    28. 1. 2010 14:57

    To je česky? Tedy ten komentář!

  • jirka blazek
    jirka blazek |

    28. 1. 2010 11:16

    neviim co ja na tomhle osteho