Autor:

Ostrá pomazánka

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Tavený sýr 200 g
Pomazánkové máslo 100 g
Eidam sýr 50 g
Vařená vejce 2 ks
Mléko 5 lžíce
Hořčice plnotučná 2 lžička
Feferonka 2 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Změklé máslo utřeme s taveným sýrem a solí. Přidáme propasírovaná vejce a za postupného přidávání mléka vyšleháme. Eidam jemně nastrouháme, feferonky jemně nasekáme a s hořčicí zamícháme do směsi. Podáváme na bílém pečivu, ozdobené petrželkou, pažitkou nebo plátky rajčete.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Ostrá pomazánka

Komentáře

  1. Ladia -   28.01.2010 | 16:53 | reagovat |

    Osteho nic, ale ostré jsou v něm feferonky ;-)

  2. Di -   28.01.2010 | 14:57 | reagovat |

    To je česky? Tedy ten komentář!

  3. jirka blazek   28.01.2010 | 11:16 | reagovat |

    neviim co ja na tomhle osteho

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web