Autor:

Opilá kuřecí jatýrka

Střední
Porce: 4
Ingredience
Játra
kuřecí
800 g
Pivo 50 ml
Vodka 30 ml
Mléko 300 ml
Cibule 2 ks
Masox
slepičí
2 kostka
Anglická slanina 100 g
Plátkový sýr  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Drůbeží

Do mléka rozdrobíme kostky bujonu, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, sůl, pepř, majoránku a nakonec přilijeme pivo a vodku. Játra omyjeme a nakrájíme na větší kusy. Přelijeme marinádou a dáme na noc do lednice odležet. Před přípravou játra osušíme na ubrousku a každý kousek zabalíme do slaniny(upevníme párátkem). Závitky rozložíme na vymazaný pekáček a dáme péci. Když je slanina křupavá, každý kousek poklademe plátkem sýra a ještě chvilku zapečeme, až se sýr roztaví.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Opilá kuřecí jatýrka

Komentáře

  1. Šárka Klimešová   02.06.2008 | 21:50 | reagovat |

    úžasné, příprava sice trošku piplačka, ale výsledek nadchne,dávám za jedna.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web