Autor:

Olomoucké ravioli

Střední
Ingredience
Olomoucké tvarůžky (syrečky) 200 g
Polohrubá mouka 200 g
Vejce 2 ks
Smetana 2 dl
Cibule 1 ks
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  
Houby
nejlépe hříbků
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Z mouky, vajec a soli vypracujeme tužší nudlové těsto, z něj vytvoříme malé taštičky naplněné kouskem tvarůžků a okraje pevně stiskneme. Necháme v chladu odpočinout do druhého dne, potom je ve slané vodě uvaříme do měkka.

Zatímco se ravioli vaří, připravíme si omáčku. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme hříbky, osolíme, okmínujeme, opepříme a podusíme. Když jsou houby měkké, přilijeme smetanu, ve které jsme rozmíchali lžičku mouky, a za stálého míchání chvilku povaříme.

Hotové ravioli rozdělíme na talíře a přelijeme omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Olomoucké ravioli

Komentáře

  1. Ifuška   07.03.2006 | 10:21 | reagovat | závadný

    Už se mi sbíhají sliny. Proč mám čekat až do druhého dne???

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web