Autor:

Nakládané zelí do sklenic

Snadné
Ingredience
Zelí 10 kg
Voda
Sůl 25 dl
Kmín
celý kmín
2 lžička
Hořčičné semínko 1 lžíce
Ocet
8%
9 dl
Dvojsiřičitan draselný
pirisiričitan draselný
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Zelí nastrouháme na jemno, přidáme všechny přísady, promícháme a necháme 12 až 24 hod, stát. Dáme do sklenic (volně, nepěchujeme) i se šťávou, kterou pustí a uzavřeme. Nesterilizujeme! Odložíme na chladné a tmavé místo.

Zelí je vhodné na konzumaci hned nebo i po roce jako salát, případně na kapustnici, segedín, apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Brambory s bylinkovými kotletami Chalupářské recepty s bramborami Články z

Komentáře k receptu: Nakládané zelí do sklenic

Komentáře

  1. Ladia -   02.11.2009 | 14:13 | reagovat |

    Nejedná se čistě náhodou o zelí?

  2. Klára Keselyova   02.11.2009 | 9:58 | reagovat |

    Neviem, kde sa stala chyba. Prísady som písala v recepte pod seba. Tu sa zobrazili bez medzier. Dúfam, že to nie je moja chyba. Keby niečo nie je jasné, spýtajte sa. ďakujem , Klára

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web