Autor:

Mrkvová marmeláda

Snadné
Ingredience
Mrkev 1 kg
Cukr krystal 750 g
Citronová šťáva
z 6 citronů
 

Postup přípravy:

Mrkev nakrájíme a v troše vody podusíme doměkka. Propasírujeme a vaříme s citronovou šťávou. Když kaše zhoustne, přidáme cukr a povaříme na požadovanou hustotu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Mrkvová marmeláda

Komentáře

  1. František Brusák   15.08.2011 | 8:28 | reagovat |

    Já na kilo mrkve používám jen 3 citrony a z jednoho tam dám kůru (koupím BIO) dávám 150g cukru a nakonec želírovací cukr ten má 500g a je to paráda.Také tam přidávám dýni a jablko marmeláda dostává meruňkovou příchuť. :-)

  2. Ivana Samcová   14.06.2008 | 17:48 | reagovat |

    Nějaký želírovací prostředek nemusím použít? Vydrží marmeláda delší dobu? Díky za odpověď. Ivana

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web