Autor:

Mražená treska jinak

Střední
Ingredience
Tresčí file 400 g
Mrkev
Řapíkatý celer  
Sýr Niva  
Estragon  
Drcený kmín  
Hřebíček  
Máslo  
Sůl  
Pepř mletý  
Kiwi

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Do pekáčku nasekáme na větší špalíčky mrkev a několik stonků řapíkatého celeru, přidáme velkou lžíci másla, sůl, 4-5 hřebíčků a velkou špetku estragonu. Přikryjeme a dáme do předehřáté trouby na cca 170 °C. Zmrazené filety tresky silně posolíme a potřeme drceným kmínem, do pekáčku dolijeme odpařenou vodu a poklademe plátky tresky. Zvýšíme teplotu na maximum a odkryté pečeme cca 10-15 minut. Upečené filety tresky vyjmeme a dáme na talíře (takto prudce pečené by se neměly rozpadat). K zelenině dolijeme odpařenou vodu, seškrábeme přípečky ze stěn a rozdrobíme plísňový sýr. Promícháme a vrátíme na několik minut provařit do trouby. Vzniklou omáčkou a kousky zeleniny poklademe porce tresky.
Příloha: opečený toast, bageta, hashbrowns nebo gratinované brambory.

Obměna: pokud máte rádi výraznější chutě, přidejte do omáčky spolu s plísňovým sýrem několik plátků kiwi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Mražená treska jinak

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web