Autor:

Treska v kořeněném kabátku

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Filé z tresky
- rozmražené filety
800 g
Rozšlehané vejce 2 ks
Solamyl (bramborový škrob)
nebo hladká mouka
40 g
Koření na ryby
- Avokádo, rovné
3 lžička
Česnek
- rozetřený
3 stroužek
Olej 1 lžička
Sůl  
Treska v kořeněném kabátku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rozmražené filety pokrájíme na menší kusy. V misce dobře promícháme vejce se Solamylem, kořením, česnekem, olejem a případně solí dle chuti. Do těstíčka vložíme filety a dobře promícháme, aby se těstíčkem všechny obalily. Necháme odležet alespoň 2 hodiny.
Před smažením filety ještě jednou v míse promícháme a pak je vkládáme do rozpáleného oleje smažit z obou stran dozlatova. Hotové filety můžeme pokládat na ubrousek odsát přebytečný olej.

Podáváme s bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Treska v kořeněném kabátku

Komentáře

  1. JJanova   15.11.2016 | 10:18 | reagovat |

    Hodne rychle a strasne dobre :-P

  2. Marťa   07.01.2016 | 16:35 | reagovat |

    Dali jsme si jí s hranolkama, ňam.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web