Treska v kořeněném kabátku

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g filé z tresky - rozmražené filety
    • 2
      ks rozšlehané vejce
    • 40
      g solamyl (bramborový škrob) nebo hladká mouka
    • 3
      lžička koření na ryby - Avokádo, rovné
    • 3
      stroužek česnek - rozetřený
    • 1
      lžička olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozmražené filety pokrájíme na menší kusy. V misce dobře promícháme vejce se Solamylem, kořením, česnekem, olejem a případně solí dle chuti. Do těstíčka vložíme filety a dobře promícháme, aby se těstíčkem všechny obalily. Necháme odležet alespoň 2 hodiny.
2
Před smažením filety ještě jednou v míse promícháme a pak je vkládáme do rozpáleného oleje smažit z obou stran dozlatova. Hotové filety můžeme pokládat na ubrousek odsát přebytečný olej.
3
Podáváme s bramborovou přílohou.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • JJanova
    JJanova |

    15. 11. 2016 10:18

    Hodne rychle a strasne dobre :-P

  • Marťa
    Marťa |

    7. 1. 2016 16:35

    Dali jsme si jí s hranolkama, ňam.