Mořské ovoce s těstovinami

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • cibule
    • 2
      lžíce máslo
    • česnek
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      šálek vývar (Slepičí, hovězí nebo rybí.
    • 1
      šálek smetana
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý
    • muškátový květ
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli a utřený česnek. Přidáme mouku, osmahneme ji, zalijeme vývarem, dobře rozmíchame a povaříme. Osolíme, opepříme, okořeníme muškátovým oříškem nebo květem, přisypeme zelenou petrželku a přidáme smetanu.
2
Provaříme a přidáme rozmrazený a propláchnutý mořský koktejl a vše necháme asi 10 minut mírně vařit. Po uvaření přidáme kečup, promícháme a směs nalijeme na těstoviny.
Zařazení:

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.