Autor:

Mořská štika zapečená v pórku

Střední
Ingredience
Filet z mořské štiky 400 g
Pórek 2 ks
Brambory 200 g
Mrkev 100 g
Bílé víno 1/2 dl
Sůl 1 špetka
Drcený kmín 1 špetka
Rozmarýn 1 špetka
Máslo 3 lžíce
Hrubá mouka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Ve vařící osolené vodě necháme krátce spařit spodní části z pórků, které podélně nařízneme. Když se jednotlivé plátky začnou odlupovat, pórek vyjmeme a necháme okapat. Filety nakrájíme na kostky. Brambory a mrkev omyjeme, oloupeme a nakrájíme na nudličky. Přidáme k rybímu masu a promícháme s drceným kmínem, rozmarýnem a solí. Vzniklou nádivkou naplníme plátky pórku a závitky naskládáme do máslem vymazané zapékací mísy. Zastříkneme bílým vínem a v troubě zvolna asi 30 minut zapékáme.

Hotové závitky nacháme na teple, šťávu zaprášíme hrubou moukou a necháme chvíli povařit. Doplníme dvěma lžícemi čerstvého másla a závitky šťávou přelijeme. Servírujeme bez přílohy a dle chuti můžeme ozdobit čerstvou zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Mořská štika zapečená v pórku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web