Moravský divoký šíp

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
45 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí svíčková
    • 400
      g vepřová kýta
    • 200
      g vepřová játra
    • 100
      g slanina
    • 6
      ks bobkový list
    • 6
      ks feferonka
    • 2
      ks cibule menší
    • 100
      g rostlinný olej
    • 2
      lžíce červené víno
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ze svíčkové a kýty nakrájíme menší plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a střídavě napichujeme na jehlu, prokládáme kolečky cibule, feferonkou a bobkovým listem. Připravené špízy pečeme na oleji spolu s drobně nakrájenými játry a slaninou asi 8-10 minut. Opečené zakapeme kečupem, vínem a ještě chvíli podusíme.
2
Podáváme s různě upravenými brambory.
Zařazení: Maso Hovězí Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.