Autor:

Moravský divoký šíp

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Hovězí svíčková 500 g
Vepřová kýta 400 g
Vepřová játra 200 g
Slanina 100 g
Bobkový list 6 ks
Feferonka 6 ks
Cibule
menší
2 ks
Rostlinný olej 100 g
Červené víno 2 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Ze svíčkové a kýty nakrájíme menší plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a střídavě napichujeme na jehlu, prokládáme kolečky cibule, feferonkou a bobkovým listem. Připravené špízy pečeme na oleji spolu s drobně nakrájenými játry a slaninou asi 8-10 minut. Opečené zakapeme kečupem, vínem a ještě chvíli podusíme.
Podáváme s různě upravenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí vývar s quinoou Porcování králíka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Moravský divoký šíp

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web