Autor:

Moravský divoký šíp

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Hovězí svíčková 500 g
Vepřová kýta 400 g
Vepřová játra 200 g
Slanina 100 g
Bobkový list 6 ks
Feferonka 6 ks
Cibule
menší
2 ks
Rostlinný olej 100 g
Červené víno 2 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Ze svíčkové a kýty nakrájíme menší plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a střídavě napichujeme na jehlu, prokládáme kolečky cibule, feferonkou a bobkovým listem. Připravené špízy pečeme na oleji spolu s drobně nakrájenými játry a slaninou asi 8-10 minut. Opečené zakapeme kečupem, vínem a ještě chvíli podusíme.
Podáváme s různě upravenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Moravský divoký šíp

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web