Masové kostky v sojovo-česnekovém sosíku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
45 minut
4
porce
neuvedeno
autor: puffisheek

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí prsa může být i maso vepřové
    • 1
      balení solamyl (bramborový škrob) 1/3 balení
    • 5
      stroužek česnek nastrouhaný
    • 1
      lahev sojová omáčka 1/3 lahvičky
    • 6
      lžíce voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Začneme přípravou sosíku, ve kterém budeme namáčet usmažené kostky masa.
2
Do misky nastrouháme česnek, zalijeme jej vodou a sojovou omáčkou, promícháme a necháme chvilku odležet.
3
Maso nakrájíme na kostky (cca 5x5 cm) a jednotlivé kostky obalujeme v solamylu. Obalené kostky osmažíme buď na pánvi ve vyšší vrstvě oleje, nebo ve fritéze tak, aby měla zlatavý povrch.
4
Vyndaváme po jednom a házíme rovnou z pánve do sosíku, tam je necháme chvíli namočit a pak podáváme.
5
My doma jíme s krajíci chleba nebo čínskými nudlemi.
Zařazení: Maso Vepřové Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.