Autor:

Maková omáčka II.

Snadné
Ingredience
Mák mletý
jemně
200 g
Mléko 1 l
Perník
strouhaný
2 lžíce
Skořice - mletá
trochu
 
Hřebíček mletý
trochu
 
Citronová kůra
trochu
 
Cukr
nebo med na oslazení
 

Postup přípravy:

Mák uvaříme v mléce, osladíme a zahustíme strouhaným perníkem.

Podáváme místo krému k dukátovým buchtičkám nebo s kynutými knedlíky.

Do omáčky můžeme přidat rozinky nebo zavařené vypeckované třešně.

Pokud omáčka zbyde, lze ji jíst i studenou s vdolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Maková omáčka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web