Autor:

Maková omáčka II.

Snadné
Ingredience
Mák mletý
jemně
200 g
Mléko 1 l
Perník
strouhaný
2 lžíce
Skořice - mletá
trochu
 
Hřebíček mletý
trochu
 
Citronová kůra
trochu
 
Cukr
nebo med na oslazení
 

Postup přípravy:

Mák uvaříme v mléce, osladíme a zahustíme strouhaným perníkem.

Podáváme místo krému k dukátovým buchtičkám nebo s kynutými knedlíky.

Do omáčky můžeme přidat rozinky nebo zavařené vypeckované třešně.

Pokud omáčka zbyde, lze ji jíst i studenou s vdolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Maková omáčka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web