Autor:

Maková omáčka II.

Snadné
Ingredience
Mák mletý
jemně
200 g
Mléko 1 l
Perník
strouhaný
2 lžíce
Skořice - mletá
trochu
 
Hřebíček mletý
trochu
 
Citronová kůra
trochu
 
Cukr
nebo med na oslazení
 

Postup přípravy:

Mák uvaříme v mléce, osladíme a zahustíme strouhaným perníkem.

Podáváme místo krému k dukátovým buchtičkám nebo s kynutými knedlíky.

Do omáčky můžeme přidat rozinky nebo zavařené vypeckované třešně.

Pokud omáčka zbyde, lze ji jíst i studenou s vdolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Maková omáčka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web