Madeirská omáčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      ml hovězí vývar
    • 10
      g cibule
    • 30
      g žampiony nebo hříbky
    • 10
      g petrželka
    • 30
      g máslo
    • 40
      g hladká mouka
    • 100
      ml červené víno dezertní
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle osmahneme nasekané žampiony, petrželku a na kostičky nakrájenou cibuli. Osmahnuté zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a krátce povaříme. Omáčku přecedíme, přilijeme víno, osolíme, okořeníme, přidáme několik kapek worchestrové omáčky a za stálého šlehání povaříme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.