Autor:

Madeirská omáčka

Snadné
Ingredience
Hovězí vývar 500 ml
Cibule 10 g
Žampiony
nebo hříbky
30 g
Petrželka 10 g
Máslo 30 g
Hladká mouka 40 g
Červené víno
dezertní
100 ml
Worcestrová omáčka 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Na másle osmahneme nasekané žampiony, petrželku a na kostičky nakrájenou cibuli. Osmahnuté zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a krátce povaříme. Omáčku přecedíme, přilijeme víno, osolíme, okořeníme, přidáme několik kapek worchestrové omáčky a za stálého šlehání povaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Madeirská omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web