Autor:

Maďarské plněné papriky

Snadné
Ingredience
Rajčata 2 kg
Sádlo 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Cibule 1 ks
Celerová nať  
Vepřové maso 600 g
Slanina 50 g
Vejce 1 ks
Slovenská paprika 1/2 kg
Rýže 4 lžíce
Kečup 2 lžíce
Sůl  
Cukr  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Rajská jablíčka zalijeme studenou vodou, přidáme sádlo, mouku, cibuli a celerovou nať.
Vaříme tak dlouho, až se rajská rozvaří. Mezitím smícháme maso s umletou slaninou, vajíčkem solí, pepřem a rýží. Touto směsí naplníme papriky, které poté vložíme do přecezené omáčky a hodinu vaříme. Před podáváním dosolíme a dochutíme kečupem a cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Buchta s jablky a ořechy Originální recepty z plodů podzimu Články z

Komentáře k receptu: Maďarské plněné papriky

Komentáře

  1. recepty73   18.10.2010 | 13:02 | reagovat |

    ...kde jsou suroviny :-X

    1. recepty73   07.01.2011 | 18:12 | reagovat |

      Je lepší dochutit protlakem a cukrem,recept je výborný,máme rádi s rýží,ikdyž příloha být ani nemusí,ale ty suroviny se pořád toulají kdo ví kde.... :-( .Plním i červené papriky,kapie...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web