Autor:

Maďarská zelná polévka

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Kysané zelí 500 g
Brambory 500 g
Cibule 1 ks
Masox 1 ks
Slanina  
Klobása  
Paprika  
Sůl  
Hladká mouka 3 lžíce
Mléko 250 ml
Česnek  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oškrábeme brambory a nakrájíme je na menší kostky. Vaříme 10 minut v osolené vodě a přidáme pokrájené zelí i s nálevem, takto vaříme dalších 10-20 minut.
Zatím si na slanině a cibulce opečeme klobásu na kolečka a zaprášíme paprikou. Poté vložíme do vroucí polévky a vaříme dalších 5 minut. Přihodíme masox.
Mléko rozkvedláme s moukou a vlijeme do polévky. Povaříme a dochutíme polévku solí a česnekem.
Při podávání můžeme přidat lžičku zakysané smetany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Maďarská zelná polévka

Komentáře

  1. Hellik   21.01.2015 | 15:11 | reagovat |

    Sice jsem požila červené zelí , ale i tak super :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web