Autor:

Losos s paprikou a petrželí

Střední
Ingredience
Filé z lososa
Nebo podkovičky
 
Červená paprika  
Petržel
Kudrnka
 
Grilovací koření  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce lososa se vloží do máslem vymazaného pekáčku, okoření se grilovacím kořením (hodně - losos má výraznou chuť, která se snadno nepřebije), zasype se na kousky nakrájenou paprikou a nasekanou petrželí - opět nešetřit - a poklade se plátky másla. Mírně se podlije vodou a pekáček se přikryje alobalem či poklicí. Po 20-30 min. pečení se alobal odstraní a směs se nechá trochu zapéci i zvrchu - do potřebné hustoty sosu.

Příloha: bramborová kaše.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Chuťovky na topinky - 4 recepty na tatarák Články z

Komentáře k receptu: Losos s paprikou a petrželí

Komentáře

  1. marcelanovakova   02.07.2011 | 11:27 | reagovat |

    Výtečné, opravdu mohu vřele doporučit. A s kaší jsme si fakt "pošmákli" :-))) Nemám co dodat!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web