Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Rychlé BE-BE řezy
Cmunda na pekáči
Rýžový pilaf
Celerový salát s jablkem
Kuřecí maso na řecký způsob
Cizrna s kuřecím masem
Knedlíčky ze strouhanky
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Lotus cheesecake
Klasický burger
Hrnkový drobenkový koláč s mraženým…
Pomazánka à la humr
Salát little gem se slaninou a…
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny