Autor:

Langoše IV.

Střední
Ingredience
Hladká mouka 1/2 kg
Brambory 120 g
Droždí 20 g
Mléko
vlažné
3 dl
Vejce 1 ks
Rostlinný olej 1 lžíce

Postup přípravy:

Připravíme si kvásek, brambory nastrouháme. Připravíme si mouku, vejce, mléko, olej, vše smícháme a necháme 1 hodinu kynout. Smažíme na oleji.

Můžeme je využit jak na slano jako klasický langoš, nebo na sladko. Jsou vláčné, dobré.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1

Komentáře k receptu: Langoše IV.

Komentáře

  1. Věra Štroblová   17.02.2006 | 11:27 | reagovat |

    Jsou výborné, opravdu vláčné (dala jsem trochu méně mouky) těsto krásně vykynulo. Koupila jsem si "Misku kysku" za 99 kč... a tam to teda kyne před očima. Prima recept díky, dávám 1

  2. marie krejzarova   14.02.2006 | 17:21 | reagovat |

    Když je nezpracuji vydrží mi do druhého dne v lednici?

    1. Věra Štroblová   17.11.2010 | 8:30 | reagovat |

      Jo nemelo by se s nimi nic stat!!! ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web