Autor:

Kyjevský kotlet pro gurmány

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (vyšší)
4 ks
Máslo  
Uherský salám 100 g
Sýr Niva 150 g
Pepř mletý  
Sůl  
Hladká mouka  
Vejce  
Strouhanka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Do kuřecích řízků zařízneme opatrně velkou kapsu, do které nasypeme špetku pepře, vložíme kolečko nebo dvě uheráku, špalíček Nivy a kávovou lžičkou vykrojíme z másla váleček, který také nacpeme dovnitř. Párátkem spíchneme otvor.

Pokud se nám stane, že řízek nechtíc prořízneme, nebo se protrhne, vypomůžeme si dalším párátkem. Řízky lehce osolíme, pořádně obalíme v trojobalu a dáme smažit. Smažené ve friťáku jsou rychleji hotové a o hodně šťavntější.

Příloha: česká klasika - bramborová kaše nebo bramborový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Kyjevský kotlet pro gurmány

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web