Autor:

Kyjevský kotlet pro gurmány

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (vyšší)
4 ks
Máslo  
Uherský salám 100 g
Sýr Niva 150 g
Pepř mletý  
Sůl  
Hladká mouka  
Vejce  
Strouhanka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Do kuřecích řízků zařízneme opatrně velkou kapsu, do které nasypeme špetku pepře, vložíme kolečko nebo dvě uheráku, špalíček Nivy a kávovou lžičkou vykrojíme z másla váleček, který také nacpeme dovnitř. Párátkem spíchneme otvor.

Pokud se nám stane, že řízek nechtíc prořízneme, nebo se protrhne, vypomůžeme si dalším párátkem. Řízky lehce osolíme, pořádně obalíme v trojobalu a dáme smažit. Smažené ve friťáku jsou rychleji hotové a o hodně šťavntější.

Příloha: česká klasika - bramborová kaše nebo bramborový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Kyjevský kotlet pro gurmány

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web