Kuřecí jatýrka s kaší

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
4
porce
neuvedeno
autor: NikiNikol

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 80
      g máslo
    • 4
      ks cibule (nakrájená na tenká půlkolečka)
    • 600
      g kuřecí játra
    • sůl
    • pepř mletý
    • 50
      ml sherry
    • 200
      ml drůbeží vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Polovinu másla rozpusťte v pánvi. Přidejte cibuli a za občasného míchání opékejte patnáct až dvacet minut, dokud nebude cibule zcela měkká a krasně zlatá. Vyjměte ji z pánve a odložte.
2
2. Do pánve vhoďte zbývající máslo a v momentě, kdy se rozpustí, přidejte játra a asi pět minut opékejte, aby zvenku zhnědla a uvnitř zůstala ještě růžová. Játra podle chuti osolte a opepřete.
3
Podávejte s bramborovou kaší.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.