Gnocchi se šlehačkou, slaninou a šalvějí

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g gnocchi
    • 100
      g slanina libova
    • 200
      ml šlehačka
    • šalvěj cerstva, 4 listky
    • sýr nejlepe parmazan
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ve větší pánvi rozpustíme lžičku másla a osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky. Přilijeme vlažnou šlehačku (nesmí být studená, srazila by se), nadrobno nakrájenou šalvěj a vaříme dokud šlehačka jemně nezhoustne. Gnocchi uvaříme podle návodu, slijeme a hned přidáme k omáčce, promícháme, případně dosolíme a ihned podáváme. Jednotlivé porce posypeme sýrem.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.