Kuře žiguli

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso stehna
    • sůl
    • 150
      g sýr niva
    • 1
      lžíce provensálské bylinky
    • 50
      g máslo
    • 2
      lžička krenex

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí stehna omyjeme, osolíme a dáme péci do pekáčku. Podlejeme troškou vody. Nivu nastrouháme na jemném struhadle, přidáme provensálské koření dobře promnuté v dlani, promícháme vidličkou. Po půlhodině pečení navrstvíme tuto směs na kuřecí stehna, přidáme máslo a pečeme, až je kůrčička z Nivy dozlatova. Podle potřeby podléváme převařenou vodou. Nakonec do šťávy vmícháme krenex.
2
Podáváme s bramborem nebo rýží.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.