Autor:

Králík po myslivecku

Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Cibule 2 ks
Citron 1 ks
Slanina 150 g
Hladká mouka
dle potřeby
 
Pepř celý  
Nové koření  
Jalovec  
Bobkový list  
Tymián  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka osolíme, posypeme kořením, poklademe na kolečka pokrájenou cibulí a kolečky citronu a pod pokličkou necháme odležet do druhého dne. Pak jej na plátcích slaniny upečeme doměkka a dočervena. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou a podléváme vodou.
Měkkého králíka vyjmeme, šťávu přecedíme, zahustíme moukou a dobře provaříme.
Porce králíka podáváme s vařenými brambory, bramborovým knedlíkem či kroketami, přelité šťávou; doplníme brusinkovým kompotem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Králík po myslivecku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web