Autor:

Králík po myslivecku

Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Cibule 2 ks
Citron 1 ks
Slanina 150 g
Hladká mouka
dle potřeby
 
Pepř celý  
Nové koření  
Jalovec  
Bobkový list  
Tymián  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka osolíme, posypeme kořením, poklademe na kolečka pokrájenou cibulí a kolečky citronu a pod pokličkou necháme odležet do druhého dne. Pak jej na plátcích slaniny upečeme doměkka a dočervena. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou a podléváme vodou.
Měkkého králíka vyjmeme, šťávu přecedíme, zahustíme moukou a dobře provaříme.
Porce králíka podáváme s vařenými brambory, bramborovým knedlíkem či kroketami, přelité šťávou; doplníme brusinkovým kompotem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Králík po myslivecku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web