Kotlety z Anjou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Klara Noskova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • pepř mletý
    • hořčice
    • estragon
    • sůl
    • 2
      lžíce víno
    • 150
      g žampiony
    • 1
      ks cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      ks kyselá smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naložíme do koření a necháme přes noc v chladu. Houby, česnek a cibuli jemně nasekáme. Maso osmahneme a do zbylého oleje přidáme máslo, nasekané houby, česnek, cibuli, smetanu s rozšlehanou moukou a necháme přejít varem. Dochutíme vínem.
2
Jako přílohu podáváme opečené brambory.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Klara Noskova
    Klara Noskova |

    29. 2. 2008 15:44

    Víno dávám červené, spíš sladší

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    26. 2. 2008 23:10

    Aké víno máte na mysli? Suché, polosladké alebo sladké biele, ruzové, cervené suché, brut sampanské, Portské alebo nejaké iné?Ak je to jedno, to znamená, ze tam vôbec nemusí byt.