Autor:

Kotlety z Anjou

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřové kotlety 4 ks
Pepř mletý  
Hořčice  
Estragon  
Sůl  
Víno 2 lžíce
Žampiony 150 g
Cibule 1 ks
Česnek 1 stroužek
Hladká mouka 2 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Máslo 1 lžíce
Kyselá smetana 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naložíme do koření a necháme přes noc v chladu. Houby, česnek a cibuli jemně nasekáme. Maso osmahneme a do zbylého oleje přidáme máslo, nasekané houby, česnek, cibuli, smetanu s rozšlehanou moukou a necháme přejít varem. Dochutíme vínem.
Jako přílohu podáváme opečené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Kotlety z Anjou

Komentáře

  1. Klara Noskova   29.02.2008 | 15:44 | reagovat |

    Víno dávám červené, spíš sladší

  2. Jozef T.   26.02.2008 | 23:10 | reagovat |

    Aké víno máte na mysli? Suché, polosladké alebo sladké biele, ruzové, cervené suché, brut sampanské, Portské alebo nejaké iné?Ak je to jedno, to znamená, ze tam vôbec nemusí byt.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web