Kotlety plněné brynzou II.

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • 100
      g bryndza
    • 3
      lžíce zelené olivy
    • 1
      stroužek česnek
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brynzu rozmícháme s prolisovaným česnekem, na drobno nakrájenými olivami, osolíme, opepříme. Kotlety nakrájíme tak, aby vznikly kapsy, naplníme brynzou a kapsy zašijeme. Na oleji smažíme 4 minuty z každé strany. Maso osolíme a opepříme před dokončením.Podáváme s hranolky a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.