Autor:

Kološvárské zelí II.

Obtížné
Ingredience
Vepřový perkelt
vepřové maso podušené s cibulí, s lžící rajského protlaku, s mletou sladkou paprikou, s rajčetem a s
500 g
Vejce  
Vařená rýže 200 g
Kysané zelí 400 g
Kyselá smetana 0,4 l
Vepřová klobása
nožičky
2 ks
Kotlety 4 ks
Sádlo 3 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kološvárské zelí je recept pro slavnostní příležitosti.

Připravíme si perkelt, vejce uvaříme natvrdo, klobásu nakrájíme na tenké plátky. Kotlety naklepeme, okraje nařízneme. Zelí udusíme do poloměkka. Rýži uvaříme ve slané vodě do poloměkka a scedíme ( 10 minut varu).

Do zapékací mísy vymaštěné sádlem, dáme vrstvu dušeného zelí, na ně vrstvu perkeltu, dále rýži, kousky sádla a plátky klobásy. Nakonec přijde zelí, na které položíme osolené a opepřené kotlety, zalijeme smetanou a pečeme v předehřáté troubě, až jsou kotlety dozlatova upečené a měkké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Kološvárské zelí II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web