Autor:

Kološvárské zelí II.

Obtížné
Ingredience
Vepřový perkelt
vepřové maso podušené s cibulí, s lžící rajského protlaku, s mletou sladkou paprikou, s rajčetem a s
500 g
Vejce  
Vařená rýže 200 g
Kysané zelí 400 g
Kyselá smetana 0,4 l
Vepřová klobása
nožičky
2 ks
Kotlety 4 ks
Sádlo 3 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kološvárské zelí je recept pro slavnostní příležitosti.

Připravíme si perkelt, vejce uvaříme natvrdo, klobásu nakrájíme na tenké plátky. Kotlety naklepeme, okraje nařízneme. Zelí udusíme do poloměkka. Rýži uvaříme ve slané vodě do poloměkka a scedíme ( 10 minut varu).

Do zapékací mísy vymaštěné sádlem, dáme vrstvu dušeného zelí, na ně vrstvu perkeltu, dále rýži, kousky sádla a plátky klobásy. Nakonec přijde zelí, na které položíme osolené a opepřené kotlety, zalijeme smetanou a pečeme v předehřáté troubě, až jsou kotlety dozlatova upečené a měkké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Fazolová polévka s bylinkami Odlehčené menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Kološvárské zelí II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji o vás prozradí vše: Na tohle si dejte pozor! Výraz v obličeji o vás prozradí vše: Na tohle si dejte pozor!
Magický karmický rituál lásky: Naučte se ho a váš milostný vztah bude úžasný! Magický karmický rituál lásky: Naučte se ho a váš milostný vztah bude úžasný!
7 zaručených tipů, které vám pomůžou od chronické zácpy 7 zaručených tipů, které vám pomůžou od chronické zácpy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web