Autor:

Koláč s pudinkem II.

Střední
Těsto
Polohrubá mouka
1/4litrové
2 hrnek
Cukr krupice 1 hrnek
Rostlinný olej 1 hrnek
Voda
vlažná
1 hrnek
Prášek do pečiva 1 balíček
Vanilkový cukr 1 balíček
Vejce 4 ks
Kakao 2 lžíce
Náplň
Měkký tvaroh 2 kostka
Hera 1 kostka
Moučkový cukr 1 hrnek
Hnědý rum
možno i více
2 lžíce
Pudinkový prášek
jakýkoli
2 balíček
Mléko 1 l

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Těsto: všechny suroviny smícháme dohromady a dáme do vyššího, vymazaného a vysypaného plechu péci.

Náplň: utřeme tvarohy, Heru, moučkový cuk, rum a mléko. Dobře vymícháme a natřeme na vychladlé těsto. Uvaříme v 1 litru 2 pudinky (jakékoliv) a nalejeme na tvarohovou náplň. Dáme vychladit do lednice.

Těsto je docela vysoké, je toho hodně, hodí se to při větším počtu lidí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Rebarborový koláč s drobenkou Tip na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou Články z

Komentáře k receptu: Koláč s pudinkem II.

Komentáře

  1. Martina Veselá   31.07.2006 | 10:50 | reagovat |

    Poleva z džusu je vynikající. Dělám z ní i tento dezertík. Jakékoli ovoce dám do mističek, zaliju polevou, dám do lednice. Podávám buď zdobené šlehačkou nebo pribináčkem. V těchle vedrech je to mňamka.

  2. Zdena z JM   31.07.2006 | 7:20 | reagovat |

    V 1 litru pomerančového džusu uvařím 2 vanilkové pudinky.Mléko nedávám.

  3. Aninka   29.07.2006 | 17:44 | reagovat |

    Určitě v mléce vařit, ve vodě nic moc puding, to jsem jednou zkoušela. Jinak je to dobrý koláč i bez ovoce.

  4. Handula   28.07.2006 | 20:08 | reagovat |

    s ovocem jsem to nikdy nezkoušela, tak to zkuste a dejte nám vědět jaké to bylo

  5. Jana Helanova   28.07.2006 | 19:16 | reagovat |

    Myslíte, že by tam šlo dát i ovoce? Třeba broskve nebo nektarinky?

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web