Autor:

Kokosový srnčí hřbet - hrníčkový

Snadné
Ingredience
Kokosová moučka 3/4 hrnek
Moučkový cukr 3/4 hrnek
Polohrubá mouka 6 lžíce
Vejce 4 ks
Bílá čokoláda 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Žloutky třeme s cukrem a nastrouhanou čokoládou. Vmícháme kokosovou moučku, mouku střídavě se sněhem z bílků. Formu srnčího hřbetu vymažeme máslem, vysypeme strouhankou a pečeme při 175°C cca 30 minut. Zkusíme špejlí, jestli je dopečený.

Kdo má rád raději s krémem, může studený nadvakrát proříznout a plnit kokosovým krémem (nebo jiným).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Kokosový srnčí hřbet - hrníčkový

Komentáře

  1. Anonym   16.01.2008 | 11:05 | reagovat |

    Není těch vajec moc?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web