Kapr s lečem pečený v popelu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • máslo
    • saturejka
    • kapr vykuchaný očištěný s kůží

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěný, vykuchaný kapr vcelku se prosolí a naplní rajčaty a paprikou, (cibule nic nezkazí) okoření podle chuti, přidá se kousek másla, břicho se zašije a celé se zabalí do dvojitého alobalu (jednou jsem ho vyložil kopřivami). Odhrne se popel a do nejlépe předem udělaného korýtka na dně ohniště se balíček vloží.
2
Pak se popel nahrne zpět a lze dál přikládat, opékat buřty, pokecat, dál rybařit atd. Není háklivé na čas, nespálí se. Konzumuje se nejspíš s chlebem na pařezu - je to recept pro trapery, rybáře atd.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.