Autor:

Kapr s lečem pečený v popelu

Střední
Ingredience
Sůl  
Máslo  
Saturejka  
Kapr
vykuchaný očištěný s kůží
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěný, vykuchaný kapr vcelku se prosolí a naplní rajčaty a paprikou, (cibule nic nezkazí) okoření podle chuti, přidá se kousek másla, břicho se zašije a celé se zabalí do dvojitého alobalu (jednou jsem ho vyložil kopřivami). Odhrne se popel a do nejlépe předem udělaného korýtka na dně ohniště se balíček vloží.

Pak se popel nahrne zpět a lze dál přikládat, opékat buřty, pokecat, dál rybařit atd. Není háklivé na čas, nespálí se. Konzumuje se nejspíš s chlebem na pařezu - je to recept pro trapery, rybáře atd.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Kapr s lečem pečený v popelu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web