Autor:

Kapr s lečem pečený v popelu

Střední
Ingredience
Sůl  
Máslo  
Saturejka  
Kapr
vykuchaný očištěný s kůží
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěný, vykuchaný kapr vcelku se prosolí a naplní rajčaty a paprikou, (cibule nic nezkazí) okoření podle chuti, přidá se kousek másla, břicho se zašije a celé se zabalí do dvojitého alobalu (jednou jsem ho vyložil kopřivami). Odhrne se popel a do nejlépe předem udělaného korýtka na dně ohniště se balíček vloží.

Pak se popel nahrne zpět a lze dál přikládat, opékat buřty, pokecat, dál rybařit atd. Není háklivé na čas, nespálí se. Konzumuje se nejspíš s chlebem na pařezu - je to recept pro trapery, rybáře atd.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Kapr s lečem pečený v popelu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web