Autor:

Kapr na houbách

Střední
Ingredience
Kapr
Porcovaný
2 kg
Žampiony 1 kg
Rostlinný olej 1,5 dl
Sůl  
Polohrubá mouka 250 g
Mletá paprika  
Pepř mletý  
Citron  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Pokrájené houby podusíme na oleji, přidáme pepř. Porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme ve směsi mouky a papriky. Na pekáček rozložíme podušené houby, na ně položíme kůží navrch obalené porce kapra.

Pečeme zhruba 30 minut tak, aby se na povrchu ryb udělala kůrka. Vypečenou šťávou kapra pokapeme a servírujeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Jablíčka v těstíčku s vanilkovou omáčkou Oblíbené ingredience na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Kapr na houbách

Komentáře

  1. Dana Křížová   27.09.2007 | 11:39 | reagovat |

    Tak jsme včera tento recept vyzkoušeli, ale místo kapra jsme měli amura a místo žampionů klasické houby. Nicméně to chutnalo báječně!

  2. Markéta   10.01.2007 | 9:20 | reagovat |

    podávat s bramborem?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web