Autor:

Jehněčí karbanátky

Snadné
Ingredience
Jehněčí maso
mleté - libové
500 g
Česnek 2 stroužek
Parmazán 1 lžíce
Zelené olivy
pokrájené
1 lžíce
Koriandr
nasekaný
1 lžíce
Citronová kůra
nastrouhaná
1 ks
Semínka
piniová - opečená a nasekaná
1 lžíce
Bílek 1 ks
Olej
na pečení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Jehněčí

Do mísy dáme suroviny určené na karbanátky. Dochutíme solí, pepřem a pořádně zamícháme. Tvoříme karbanátky, které později opečeme na rozpáleném oleji. Osmažené karbanátky podáváme se zelenou omáčkou a výběrem salátů

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web