Autor:

Jehněčí karbanátky

Snadné
Ingredience
Jehněčí maso
mleté - libové
500 g
Česnek 2 stroužek
Parmazán 1 lžíce
Zelené olivy
pokrájené
1 lžíce
Koriandr
nasekaný
1 lžíce
Citronová kůra
nastrouhaná
1 ks
Semínka
piniová - opečená a nasekaná
1 lžíce
Bílek 1 ks
Olej
na pečení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Jehněčí

Do mísy dáme suroviny určené na karbanátky. Dochutíme solí, pepřem a pořádně zamícháme. Tvoříme karbanátky, které později opečeme na rozpáleném oleji. Osmažené karbanátky podáváme se zelenou omáčkou a výběrem salátů

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Měsíčky ze sladkých brambor Pohodová čtyřka - batáty, banány, pohanka a zázvor Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web