Autor:

Jehněčí na kari s chřestem

50 minut PT0H50M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Bílý chřest 750 g
Mrkev 300 g
Jehněčí maso 300 g
Olivový olej 1 lžíce
Zeleninový vývar 400 ml
Kari 2 lžíce
Kuskus 200 g
Rozinky 3 lžíce
Zakysaná smetana 100 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Koriandr
(čerstvý, na ozdobu)
 
Jehněčí na kari s chřestem

Postup přípravy:

Chřest oloupejte, odlomte tuhé konce a šikmo nakrájejte na kousky. Oloupané mrkve nakrájejte nadrobno, stejně jako opláchnuté a osušené maso. V kastrolu rozehřejte olej a maso na něm ze všech stran opečte. Přidejte mrkev a chřest, zalijte vývarem, vmíchejte kari koření a povařte asi 20 minut. Kuskus připravte podle návodu na obalu. K masu přidejte rozinky a zakysanou smetanu, nechte přejít varem, dochuťte a podávejte s kuskusem, posypané lístky koriandru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Trhanec s jablky a rozinkami Svátky jara den po dni. Ty nej velikonoční recepty - díl I. Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí na kari s chřestem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web