Autor:

Jehněčí na kari s chřestem

50 minut PT0H50M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Bílý chřest 750 g
Mrkev 300 g
Jehněčí maso 300 g
Olivový olej 1 lžíce
Zeleninový vývar 400 ml
Kari 2 lžíce
Kuskus 200 g
Rozinky 3 lžíce
Zakysaná smetana 100 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Koriandr
(čerstvý, na ozdobu)
 
Jehněčí na kari s chřestem

Postup přípravy:

Chřest oloupejte, odlomte tuhé konce a šikmo nakrájejte na kousky. Oloupané mrkve nakrájejte nadrobno, stejně jako opláchnuté a osušené maso. V kastrolu rozehřejte olej a maso na něm ze všech stran opečte. Přidejte mrkev a chřest, zalijte vývarem, vmíchejte kari koření a povařte asi 20 minut. Kuskus připravte podle návodu na obalu. K masu přidejte rozinky a zakysanou smetanu, nechte přejít varem, dochuťte a podávejte s kuskusem, posypané lístky koriandru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sýrové koláčky se salsou Podzimní vegetariánské menu Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí na kari s chřestem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web