Autor:

Játrové řízky v jablečném těstíčku

Střední
Ingredience
Vepřová játra 400 g
Jablka
Větší
2 ks
Vejce 2 ks
Bílé víno 1/2 dl
Hladká mouka 60 g
Olej  
Citron 1/2 ks
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra očistíme, omyjeme a nakrájíme na řízky, opepříme. Vejce v misce rozšleháme, přidáme víno, hladkou mouku, sůl, vše důkladně rozšleháme vidličkou. Nakonec přidáme na hrubé nudličky nastrouhaná oloupaná jablka.

V těstíčku řízky obalíme a smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Játrové řízky v jablečném těstíčku

Komentáře

  1. Alena Šebestová   29.01.2005 | 14:34 | reagovat |

    Řízečky se špatně obalovaly, těsto opadávalo, a když už se nějak usmažilo tak nám nechutnalo. Zbyvající játru jsem nakonec osmažila na sádle jen tak. Snad příště.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web