Játrová omáčka II.

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Drůbeží játra 1/2 kg
Cibule 1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Hladká mouka 2 lžíce
Polévkové koření  
Zakysaná smetana  
Olej  

Postup přípravy:

Játra uvaříme a necháme ztuhnout.Cibuli nakrájíme najemno, usmažíme do měkka, přidáme mouku a uvaříme jíšku. Zalijeme vodou, přidáme polévkové koření nebo masox a provaříme.

Část jater nastrouháme, přidáme do omáčky, osolíme, opepříme, vmícháme kysanou smetanu a dochutíme. Zbylá játra nakrájíme na plátky a vložíme do omáčky.Podáváme s knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
5
1 2 5 1

Komentáře k receptu: Játrová omáčka II.

Komentáře

  1. ika   22.08.2006 | 19:55 | reagovat |

    Nechávám čtyři játra vcelku, protože jsme čtyřia zbytek jater rozmixuji. Je to lepší než strouhat.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web