Játrová omáčka II.

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Drůbeží játra 1/2 kg
Cibule 1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Hladká mouka 2 lžíce
Polévkové koření  
Zakysaná smetana  
Olej  

Postup přípravy:

Játra uvaříme a necháme ztuhnout.Cibuli nakrájíme najemno, usmažíme do měkka, přidáme mouku a uvaříme jíšku. Zalijeme vodou, přidáme polévkové koření nebo masox a provaříme.

Část jater nastrouháme, přidáme do omáčky, osolíme, opepříme, vmícháme kysanou smetanu a dochutíme. Zbylá játra nakrájíme na plátky a vložíme do omáčky.Podáváme s knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
5
1 2 5 1

Komentáře k receptu: Játrová omáčka II.

Komentáře

  1. ika   22.08.2006 | 19:55 | reagovat |

    Nechávám čtyři játra vcelku, protože jsme čtyřia zbytek jater rozmixuji. Je to lepší než strouhat.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web