Játrová omáčka II.

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Drůbeží játra 1/2 kg
Cibule 1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Hladká mouka 2 lžíce
Polévkové koření  
Zakysaná smetana  
Olej  

Postup přípravy:

Játra uvaříme a necháme ztuhnout.Cibuli nakrájíme najemno, usmažíme do měkka, přidáme mouku a uvaříme jíšku. Zalijeme vodou, přidáme polévkové koření nebo masox a provaříme.

Část jater nastrouháme, přidáme do omáčky, osolíme, opepříme, vmícháme kysanou smetanu a dochutíme. Zbylá játra nakrájíme na plátky a vložíme do omáčky.Podáváme s knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
5
1 2 5 1

Komentáře k receptu: Játrová omáčka II.

Komentáře

  1. ika   22.08.2006 | 19:55 | reagovat |

    Nechávám čtyři játra vcelku, protože jsme čtyřia zbytek jater rozmixuji. Je to lepší než strouhat.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web