Játrová omáčka II.

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg drůbeží játra
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • polévkové koření
    • zakysaná smetana
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra uvaříme a necháme ztuhnout.Cibuli nakrájíme najemno, usmažíme do měkka, přidáme mouku a uvaříme jíšku. Zalijeme vodou, přidáme polévkové koření nebo masox a provaříme.
2
Část jater nastrouháme, přidáme do omáčky, osolíme, opepříme, vmícháme kysanou smetanu a dochutíme. Zbylá játra nakrájíme na plátky a vložíme do omáčky.Podáváme s knedlíkem.

Komentáře k receptu

  • ika
    ika |

    22. 8. 2006 19:55

    Nechávám čtyři játra vcelku, protože jsme čtyřia zbytek jater rozmixuji. Je to lepší než strouhat.