Autor:

Jablková nádivka

Střední
Ingredience
Jablka 400 g
Cukr 100 g
Citronová kůra
Trochu
 
Hnědý rum 1 lžíce
Perník na strouhání
Nebo piškotové drobečky
50 g
Skořice - mletá  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Jablka oloupeme, rozčtvrtíme, zbavíme jadřinců, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Měkká jablka prolisujeme, přidáme cukr, citronovou kůru, skořici a rum - promícháme a nakonec zahustíme nastrouhaným perníkem nebo piškotovými drobečky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Jablková nádivka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web