Autor:

Jablková nádivka

Střední
Ingredience
Jablka 400 g
Cukr 100 g
Citronová kůra
Trochu
 
Hnědý rum 1 lžíce
Perník na strouhání
Nebo piškotové drobečky
50 g
Skořice - mletá  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Jablka oloupeme, rozčtvrtíme, zbavíme jadřinců, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Měkká jablka prolisujeme, přidáme cukr, citronovou kůru, skořici a rum - promícháme a nakonec zahustíme nastrouhaným perníkem nebo piškotovými drobečky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dýně Dýně - dobrota i dekorace Články z

Komentáře k receptu: Jablková nádivka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web