Jablková buchta rychlá

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
90 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g cukr
    • 2
      ks vejce
    • 70
      g hera
    • 350
      g jablka
    • 400
      g hladká mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • kakao

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme vejce s cukrem, přidáme rozpuštěné máslo, nastrouhaná jablka a mouku s práškem do pečiva (můžeme zředit mlékem). Těsto nalijeme na vymaštěný a vysypaný plech. Upečeme a hotové polijeme čokoládou nebo posypeme cukrem.
Zařazení: Moučníky Buchty

Komentáře k receptu

  • mamina
    mamina |

    10. 2. 2012 00:50

    asi uz je jak koukam pozde, ale ja bych pekla kratsi dobu, tak 35 minut a na vyssi teplotu (ca.200). Podle me se dlouhym pecenim vysusi.

  • prosim poradte prosim poradte
    prosim poradte prosim poradte |

    6. 9. 2007 13:13

    na kolik stupňů ji péct?

  • Eva P.
    Eva P. |

    24. 11. 2006 21:47

    Neni spatna, ale pro me osobne trosku sucha. ale to je otazka chute. Dala jsem pouze 250 g cukru a sladka je dost.nakonec jsem ji pekla asi 50 min na 180°C v malé forme, takze je dost vysoka. Sni se, ale priste vyzkousim zase neco jiného.;)

  • Eva P.
    Eva P. |

    23. 11. 2006 14:33

    skoda, ze neni uvedeno, pri jaké teplote a jak dlouho se to pece.Nam zacatecnicim je kazda informace dobra.Ale jdu to zkusit. Uvidime. :)

  • Radim USA
    Radim USA |

    4. 6. 2006 23:23

    Do recptu jsem pridal nastrouhane orechy a 1 lzici kakaa.

  • vlaďka
    vlaďka |

    15. 5. 2005 22:36

    Už jsem tenhle koláč pekla několikrát, vydrží dlouho vláčný,ale fakt je,že je dost sladký. Asi záleží taky na tom,jak jsou sladká jablka.Přimlouvám se za míň cukru.

  • Rusalka
    Rusalka |

    19. 4. 2005 15:07

    Dávam tam 300g cukru a je to akorát.Mám tento recept od kámošky a je vinikající.potřu rozpuštěnou čokoládou na vaření a můžem se po tom utlouct.

  • radek z AU
    radek z AU |

    7. 10. 2004 04:02

    Majka uz musi byt hrozne hubena!!? Jestli takhle vari.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    6. 10. 2004 16:18

    Ráda bych tedy věděla, jestli je toho cukru - těch 40 dkg - hodně, nebo je to dobře. Některé komentáře zezačátku říkají, že je ho opravdu moc a buchta je moc sladká. Ale každý má jinou chuť a co se někomu zdá normální, je pro jiného moc sladké. Asi by bylo nejlepší to vyzkoušet a bude to !

  • Majka
    Majka |

    6. 10. 2004 13:39

    To je dietní - uděláte a vyhodíte... a nejsou žádné kalorie.

  • zanda
    zanda |

    6. 10. 2004 12:33

    je to nejak zmatene nezda se vam? :(

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    1. 10. 2004 10:05

    Že by se zdařila oprava do třetice? :)) A není toho cukru příliš? ;)

  • Alena
    Alena |

    1. 10. 2004 09:59

    Takže ještě jednou: 400g cukru + 2 celá vejce umíchat, k tomu přidat 70g rozpuštěného másla, 350g nastrouhaných jablek, 400g hladké mouky a 1 prášek do pečiva. Možno přiředit mlékem. Asi už vás kvůli těm zmatkům přešla chuť, ale věřte, že je buchta rychlá a dobrá.

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    1. 10. 2004 08:34

    Já to tedy pochopila tak, že místo 400 g cukru patřila mouka. Přece jen 400 g cukru je trochu moc.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    1. 10. 2004 06:59

    Tak nevím, v opravě je napsáno, že -"vše, jak je napsané, jen přidat nakonec 40 dkg hladké mouky", ale v opraveném receptu zmizel cukr! Tak, jak to tedy opravdu je ?!

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    30. 9. 2004 20:11

    Opraveno

  • Alena Ševčíková
    Alena Ševčíková |

    30. 9. 2004 14:32

    Omlouvám se. Chybička se vloudila. Tedy: Vše, jak je napsané jen přidat nakonec 400g hladké mouky

  • Eva
    Eva |

    30. 9. 2004 10:11

    Asi místo cukru má být 400g mouky ne? Jinak jsou to rozpečená jablka a strašně sladká.

  • Irena
    Irena |

    29. 9. 2004 16:58

    400g cukru ?A po upečení znovu posypeme cukrem?A kde je mouka?