Jablka na kari - k masu

Střední
Ingredience
Jablka
mohou být i kyselejší
 
Sůl  
Kari  
Ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Do rozehřátého oleje na pánvi klademe plátky jablek. Přidáme kari, osolíme. Když jsou jablka trochu změklá, odstavíme z ohně, ochutnáme a dochutíme - jsou-li málo kyselá, zakápneme trochu octem (ne citronovou šťávou, to není ono). Chceme-li je pálivá, přidáme trochu červeného pálivého oleje.

Podáváme ke všem masům, ke kterým se hodí chuť kari nebo jíme jen tak. Můžeme podávat teplá i studená.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Jablka na kari - k masu

Komentáře

  1. viera sidá   09.09.2007 | 13:09 | reagovat | závadný

    vrele doporučujem moc dobré

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web