Jablka na kari - k masu

Střední
Ingredience
Jablka
mohou být i kyselejší
 
Sůl  
Kari  
Ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Do rozehřátého oleje na pánvi klademe plátky jablek. Přidáme kari, osolíme. Když jsou jablka trochu změklá, odstavíme z ohně, ochutnáme a dochutíme - jsou-li málo kyselá, zakápneme trochu octem (ne citronovou šťávou, to není ono). Chceme-li je pálivá, přidáme trochu červeného pálivého oleje.

Podáváme ke všem masům, ke kterým se hodí chuť kari nebo jíme jen tak. Můžeme podávat teplá i studená.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Jablka na kari - k masu

Komentáře

  1. viera sidá   09.09.2007 | 13:09 | reagovat |

    vrele doporučujem moc dobré

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web