Autor:

Pečené papriky k masu

Střední
Ingredience
Paprika 4 ks
Brambory 500 g
Česnek 3 stroužek
Olej  
Kmín  
Sýr 150 g
Sůl  
Pečené papriky k masu

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Brambory nastrouháme na hrubo, přidáme kmín, osolíme, vmícháme prolisovaný česnek a na oleji opékáme za stálého míchání asi 10 minut. Odstavíme z ohně a do brambor vmícháme sýr. Papriky rozkrojíme po délce na poloviny, vyčistíme a naplníme brambory. Plech jemně potřeme olejem, poskládáme plněné papriky a zapečeme do zlatova.

Podáváme teplé nebo studené jako přílohu k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1-
4.67 6 5 1
Vyrazte na podzimní piknik na kolech! Články z

Komentáře k receptu: Pečené papriky k masu

Komentáře

  1. Anonym   30.10.2006 | 3:50 | reagovat |

    No nic moc.

  2. Jitka   27.10.2006 | 10:17 | reagovat |

    Vypadá to móóóc lákavě. Vyzkouším. Díky za recept.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web