Autor:

Husa se švestkovou omáčkou

Střední
Ingredience
Husí maso 4 kg
Sůl  
Kmín  
Červené víno 1/4 l
Sušené švestky 600 g
Voda 3,4 l
Jalovec
kuliček
10 ks
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Omytou kachnu osolíme (i ze vnitř), okmínujeme. Pře 200 st. pečeme 3 hodiny, na začátku trochu podlijeme vodou, během vaření občas propíchneme.
Mezitím švestky v misce podlijeme 3/4 l horké vody, přidáme jalovec a hodinu máčíme. Těsně před dopečením husy odebereme šálek sádla, dáme na pánev, přidáme scezené švestky a 3 min mícháme. Poté přilejeme víno, osolíme, opepříme, popř. osladíme a a dusíme ještě 5 min. Podáváme s knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí svíčková v růžovém pepři Recept na víkend: Hovězí svíčková v růžovém pepři Články z

Komentáře k receptu: Husa se švestkovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web