Autor:

Husa se švestkovou omáčkou

Střední
Ingredience
Husí maso 4 kg
Sůl  
Kmín  
Červené víno 1/4 l
Sušené švestky 600 g
Voda 3,4 l
Jalovec
kuliček
10 ks
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Omytou kachnu osolíme (i ze vnitř), okmínujeme. Pře 200 st. pečeme 3 hodiny, na začátku trochu podlijeme vodou, během vaření občas propíchneme.
Mezitím švestky v misce podlijeme 3/4 l horké vody, přidáme jalovec a hodinu máčíme. Těsně před dopečením husy odebereme šálek sádla, dáme na pánev, přidáme scezené švestky a 3 min mícháme. Poté přilejeme víno, osolíme, opepříme, popř. osladíme a a dusíme ještě 5 min. Podáváme s knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Grilovací párty 9 tipů pro vaši grilovací párty Články z

Komentáře k receptu: Husa se švestkovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web