Autor:

Husa se švestkovou omáčkou

Střední
Ingredience
Husí maso 4 kg
Sůl  
Kmín  
Červené víno 1/4 l
Sušené švestky 600 g
Voda 3,4 l
Jalovec
kuliček
10 ks
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Omytou kachnu osolíme (i ze vnitř), okmínujeme. Pře 200 st. pečeme 3 hodiny, na začátku trochu podlijeme vodou, během vaření občas propíchneme.
Mezitím švestky v misce podlijeme 3/4 l horké vody, přidáme jalovec a hodinu máčíme. Těsně před dopečením husy odebereme šálek sádla, dáme na pánev, přidáme scezené švestky a 3 min mícháme. Poté přilejeme víno, osolíme, opepříme, popř. osladíme a a dusíme ještě 5 min. Podáváme s knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Husa se švestkovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web