Autor:

Hovězí roštěná tradiční

Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná
asi 1,5 cm silné plátky z (vysokého) roštěnce
 
Sůl 1 špetka
Pepř mletý
Hladká mouka 80 g
Sádlo 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Plátky naříznout na několika místech, zlehka naklepat, popepřit, poprášit hladkou moukou. Na rozpáleném oleji rychle opéci, osolit dle chuti, podlít trochou horké vody, přikrýt pokličkou a podusit jen tak dlouho, aby šťáva ztratila „moučnou“ chuť (stačí 10 minut). Roštěnky vyjmout na předehřáté talíře, polít šťávou a podávat s dušenou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 13 x
1-
4.69 13 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Hovězí roštěná tradiční

Komentáře

  1. Andrea   29.05.2008 | 9:42 | reagovat |

    to vypadá sympaticky:-) žádná velká práce, přehledné suroviny. Dávám 1 a doufám, že nebudu v neděli sklamaná

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web