hověží na jalovci

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 650
      g hovězí maso
    • 50
      g slanina
    • 50
      g rostlinný tuk
    • 100
      g cibule
    • 40
      g hladká mouka
    • jalovec drtcený
    • vývar
    • citronová šťáva
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájené plátky masa nařízneme, naklepeme, protáhneme nudličkami slaniny, osolíme a na horkém tuku po obou stranách prudčeji opečeme. Maso vyjmeme, na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, orestujeme zbylou slaninu, vložíme maso, podlijeme troškou vývaru a dusíme do měkka..
2
Maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zarestujeme, přidáme jalovec, podlijeme, zakapeme citrónovou šťávou a povaříme. Do šťávy dáme prohřát plátky masa a podáváme s bramborovým knedlíkem.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.