Hovězí daube

Hodnocení:

Moje:

150 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg hovězí roštěná nakrájená na hrubší plátky
    • olivový olej
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks řapíkatý celer
    • 1
      dl zelená paprika
    • 60
      g hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • hovězí vývar
    • 4
      stroužek česnek
    • červené víno
    • rajský protlak
    • tabasco
    • tymián
    • červený vinný ocet
    • bobkový list

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli, vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku.
2
Maso obalíme v mouce se solí a pepřem, osmahneme dohněda.
3
Maso přelijeme hovězím vývarem, přidáme česnek, ocet, tymián, rajský protlak, červené víno, tabasko, osmahnutou cibuli, celer a papriku. Uvedeme do varu.
4
Dáme na dvě hodiny péct do trouby.
5
Podáváme s čerstvou křupavou bagetou.
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • trajda
    trajda |

    25. 2. 2008 00:14

    Na recept jsme natrafili nahodou a nelitujeme. Ja hovezi nemusim, ale toto masicko je neco tak absolut delikates. Pritel si rekl o repete v co neblizsi dobe.Mockrat dekujeme za receptik.