Hovězí závitky

30 minut PT0H30M
Střední
Porce: 2
Ingredience
Hovězí maso
zadní bez kosti
2 ks
Slanina 2 plátek
Šunka 2 plátek
Cibule 1 ks
Hladká mouka  
Hořčice plnotučná
i kremžská
 
Máslo  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Hovězí závitky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Plátky masa naklepejte, osolte, posypte mletým pepřem a potřete hořčicí. Na každý plátek masa potom položte plátek šunky, plátek slaniny a kolečko cibule. Stočte do závitku a ten zajistěte jehlou nebo ovažte nití. Obalte v hladké mouce. V kastrolu na směsi másla a oleje osmahněte najemno nakrájenou cibuli. Přidejte závitky, osmahněte je ze všech stran a podlijte. Vložte do trouby a pod poklicí pečte do měkka. Během pečení podlévejte a závitky obracejte. Měkké závitky vyjměte, štávu prolisujte.
Podáváme s rýží, brambory, těstovinami nebo houskovým knedlíkem.
TIP: pokud chcete získat pikantnější chut masa, potřete ho před přípravou česnekem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1-
4.67 6 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 6x)
Čokoládový řez s voňavým krémem Speciality, které mají grády Články z

Komentáře k receptu: Hovězí závitky

Komentáře

  1. Eva   05.10.2013 | 14:57 | reagovat | závadný

    Skvělé, chutné. Vřele doporučuji! 8-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web