Houbová polévka z Amerického venkova

30 minut PT0H30M
Ingredience
Cibule
střední
1 ks
Česnek 2 stroužek
Koriandr - mletý
nasucho orestovaný
2 lžička
Houby
hlíva nebo žampiony
225 g
Zeleninový vývar 1 l
Citronová kůra
z 1 kusu citrónu
1 ks
Petrželka 2 lžíce
Tymián
čerstvý
1 lžíce
Majoránka
čerstvá
1 lžíce
Celozrnný chléb 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Nejdříve najemno nakrájejte cibuli a česnek . Pak nakrájejte houby na plátky nebo větší kousky. Do kastrolu dejte trochu zeleninového vývaru a cibuli a nechte cibuli povařit doměkka (cibuli můžete nechat zesklovatět na oleji ale správný postup je, podusit cibuli v zelenin. vývaru). Když je cibulka měkká, přidejte ml. koriandr a česnek, a míchejte další 1 minutu. Přidejte houby a vařte na mírném ohni za občasného zamíchání další 3 - 4 miuty. Přidejte zbývající vývar, citr. kůru a petrželku (nebo tymián, nebo majoránku). Duste přikryté 10 minut. Okořeňte podle chuti, přidejte na kostky nakrájený chleba a ihned podávejte, nebo ihned zamrazte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Houbová polévka z Amerického venkova

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web