Autor:

Hildin vynikající makovec

Střední
Ingredience
Máslo 150 g
Cukr 150 g
Vejce 5 ks
Mák mletý 200 g
Citronová šťáva  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Máslo, cukr a 5 žloutků utřeme, přidáme mletý mák, trošku citronové šťávy a nakonec ušlehaný sníh z bílků.
Nalijeme do vymaštěné a struhankou vysypané dortové formy a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi hodinu.
Zda je hotový, vyzkoušíme špejlí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Reklama
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Hildin vynikající makovec

Komentáře

  1. monik15   10.05.2013 | 11:28 | reagovat |

    Tak jsem makovec upekla. Sice jsem tam omylem dala celý mák, ale i když to trochu křoupe tak je to dobrota :-)

  2. Simona   05.02.2012 | 13:23 | reagovat |

    Právě nám zmizel poslední kousek. Je výborný. Radu s máslem si beru jako zkušenost na příští pečení této lhůdky. Děkuji za výborný recept.

  3. miquel   27.01.2011 | 18:38 | reagovat |

    vyzkoušeno je dobrý, opravdu hodně makový :-))

  4. Majka Rončáková   28.09.2010 | 11:09 | reagovat |

    Makovec nemá chybu, je opravdu vynikající a dlouho vydrží čerstvý.Dokonce je bezlepkový.Dávám 1*

  5. Lada Pešinová   10.09.2010 | 9:29 | reagovat |

    Naprosto úchvatný makovec, děkuji.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web