Autor:

Halali

Snadné
Ingredience
Mrkev 1 kg
Celer 700 g
Petržel 500 g
Cibule 500 g
Sůl 5 lžíce
Cukr 7 lžíce
Ocet 7 lžíce
Nové koření 1 lžička
Pepř mletý 1,5 lžička
Bobkový list
4-5 ks
5 ks
Voda
trochu vody - nemusí být
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Zeleninu nakrájíme na kousky, trochu podlijeme vodou, přidáme koření, ocet, sůl a cukr a vaříme doměkka. Poté necháme směs vychladnout a rozmixujeme.

Opět vaříme do zhoustnutí a horké plníme do sklenic. Sterilujeme 20-25 minut při 85 °C. Směs je výborná do svíčkové omáčky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Recepty na víkend: Dušené hrušky a karamelizovaná jablíčka Články z

Komentáře k receptu: Halali

Komentáře

  1. Zuska   26.01.2013 | 9:36 | reagovat |

    A kde je tymián?

  2. Hana   23.05.2007 | 21:28 | reagovat |

    Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web