Autor:

Halali

Snadné
Ingredience
Mrkev 1 kg
Celer 700 g
Petržel 500 g
Cibule 500 g
Sůl 5 lžíce
Cukr 7 lžíce
Ocet 7 lžíce
Nové koření 1 lžička
Pepř mletý 1,5 lžička
Bobkový list
4-5 ks
5 ks
Voda
trochu vody - nemusí být
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Zeleninu nakrájíme na kousky, trochu podlijeme vodou, přidáme koření, ocet, sůl a cukr a vaříme doměkka. Poté necháme směs vychladnout a rozmixujeme.

Opět vaříme do zhoustnutí a horké plníme do sklenic. Sterilujeme 20-25 minut při 85 °C. Směs je výborná do svíčkové omáčky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Sezona jarních dobrot Sezóna jarních dobrot: Využijte čerstvou zeleninu, bylinky a mladé maso Články z

Komentáře k receptu: Halali

Komentáře

  1. Zuska   26.01.2013 | 9:36 | reagovat | závadný

    A kde je tymián?

  2. Hana   23.05.2007 | 21:28 | reagovat | závadný

    Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web