Autor:

Grilovaný kapr

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Kapr
- menší
1 ks
Červená paprika  
Cibule 2 ks
Olej  
Kmín  
Sůl  
Pepř mletý  
Alobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Grilování, Rybí

Vetší červenou masitou papriku nad ohněm (nebo na grilu, v troubě...) opečeme téměř do černa, pak jí vložíme na pár minut zapařit do igelitového sáčku. Když se slupka zapaří, jde dobře oloupat. Cibuli pokrájíme na klínky a spolu s kmínem jí osmahneme na trošce oleje.
Vykuchaného kapra, zbaveného šupin osolíme a opepříme zvenku i zevnitř. Bříško mu naplníme oloupanou paprikou zbavenou semínek, položíme ho na alobal, posypeme cibulí a zabalíme. Pečeme na grilu asi 20-30 minut - dle velikosti ryby. Podáváme s čerstvým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Reklama
Losos grilovaný na thajský způsob Skvělé recepty pro letní grilování - část II. Články z

Komentáře k receptu: Grilovaný kapr

Komentáře

  1. Hošková   21.07.2013 | 17:31 | reagovat |

    Dobrý recept který vyzkouším i s dalšími rybími úlovky svého manžela. Možná bych dala papriky dvě a česnek by také nebyl špatný. :-)

  2. Honza   29.06.2012 | 10:46 | reagovat |

    čau lidi,zejtra du zase na ryby,když voda dá zase ho ugrilujeme

  3. Svícen   26.04.2012 | 22:57 | reagovat |

    Jen dotaz, jak mám opeřit kapra? ;-)

    1. Vlasta Novák   27.04.2012 | 10:48 | reagovat |

      Dobrý den, veselá chyba :-) Opraveno, díky

  4. čudla   06.08.2011 | 17:11 | reagovat |

    perfektní 8-)

  5. Josef Cmíral   12.06.2011 | 20:25 | reagovat |

    Perfektní chuť, v jednoduchosti je síla a zde to platilo dvojnásob.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web