Grilovaný kapr

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kapr - menší
    • červená paprika
    • 2
      ks cibule
    • olej
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • alobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vetší červenou masitou papriku nad ohněm (nebo na grilu, v troubě...) opečeme téměř do černa, pak jí vložíme na pár minut zapařit do igelitového sáčku. Když se slupka zapaří, jde dobře oloupat. Cibuli pokrájíme na klínky a spolu s kmínem jí osmahneme na trošce oleje.
2
Vykuchaného kapra, zbaveného šupin osolíme a opepříme zvenku i zevnitř. Bříško mu naplníme oloupanou paprikou zbavenou semínek, položíme ho na alobal, posypeme cibulí a zabalíme. Pečeme na grilu asi 20-30 minut - dle velikosti ryby. Podáváme s čerstvým pečivem.
Zařazení: Maso Grilování Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Hošková
    Hošková |

    21. 7. 2013 17:31

    Dobrý recept který vyzkouším i s dalšími rybími úlovky svého manžela. Možná bych dala papriky dvě a česnek by také nebyl špatný. :-)

  • Honza
    Honza |

    29. 6. 2012 10:46

    čau lidi,zejtra du zase na ryby,když voda dá zase ho ugrilujeme

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    27. 4. 2012 10:48

    Dobrý den, veselá chyba :-) Opraveno, díky

  • Svícen
    Svícen |

    26. 4. 2012 22:57

    Jen dotaz, jak mám opeřit kapra? ;-)

  • čudla
    čudla |

    6. 8. 2011 17:11

    perfektní 8-)

  • Josef Cmíral
    Josef Cmíral |

    12. 6. 2011 20:25

    Perfektní chuť, v jednoduchosti je síla a zde to platilo dvojnásob.