Gothajský salám s nivou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek gothaj centimetrové
    • 100
      g sýr niva
    • 2
      vejce
    • 4
      lžíce mléko
    • 6
      lžíce hladká mouka
    • 1
      sůl
    • 1
      pepř mletý
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do koleček salámu vyřízněte kapsy, naplňte je nivou a přimačkněte k sobě. Vejce rozšlehejte s mlékem a moukou na zhoustlé těstíčko, podle chuti ho osolte a opepřete. Kolečka salámu obalte z obou stran v těstíčku a usmažte na oleji.
Zařazení: Chuťovky Slané
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Leoš
    Leoš |

    21. 7. 2014 15:58

    Jak mám vyříznout do kolečka salámy kapsu? :-\

  • Věra Luňáčková
    Věra Luňáčková |

    14. 4. 2014 14:08

    Markéto, na jídlo se fuj neříká!! Toto už znají děti ve školce, tak zkroťte své vášně. Niva ani salám do jejich jídelníčku nepatří, ale odpad to dozajista není. Gothajský salám je jeden z nejkvalitnějších českých měkkých salámů a jeho výroba aby chutnal tak jak má a splňovat normy je kumšt. To mi můžete věřit. Některé Gothajské salámy jsou dokonce nositelem značky klasa, tak není třeba je hanit. Pokud nevíte co klasa znamená, je to NÁRODNÍ ZNAČKA KVALITY a za odpad se neuděluje, naopak, musí se obhajovat, není totiž "doživotní".

  • Radim
    Radim |

    13. 4. 2014 12:30

    Je to luxusní, víš houby co je dobrý.

  • Marketa.A85
    Marketa.A85 |

    13. 4. 2014 11:26

    Fuj, z kulinářskkého pohledu to je tedy odpad, takový recept vůbec vymyslet, natož snad "vařit"!!! :-((

  • recepty73
    recepty73 |

    30. 10. 2010 00:38

    Gothaj je šunka??? :-\

  • Markýza První
    Markýza První |

    2. 3. 2008 17:18

    Je to rychlé a dobré, místo nivy se může dát hermelín nebo eidam.

  • lili los
    lili los |

    2. 3. 2008 08:19

    je to vyborne papani,mam tento recept prez dva roky a manzel to zboznuje,davam za jedna