Autor:

Garibaldi dip

Střední
Ingredience
Majonéza 200 g
Hořčice 2 lžíce
Citronová šťáva  
Sardelová pasta 1 lžička
Kečup - jemný 2 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Cukr  

Postup přípravy:

Majolku promícháme s hořčicí, sardelovou pastou a kečupem. Vmícháme citronovou šťávu, pepř, sůl a podle potřeby trochu vody. Podle zvyklosti a chuti můžeme do omáčky vmíchat ještě lžičku cukru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Garibaldi dip

Komentáře

  1. Anonym   09.02.2008 | 15:25 | reagovat |

    delala jsem k masovemu fondue

  2. Kuchařka on-line   10.12.2004 | 13:16 | reagovat |

    Můžete jej podávat k masu, pečivu nebo zelenině. Chuti a fantazii se meze nekladou.

  3. marie krejzarova   09.12.2004 | 15:49 | reagovat |

    Docela by mě zajímalo jakou přílohu k tomu

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web