Autor:

Garibaldi dip

Střední
Ingredience
Majonéza 200 g
Hořčice 2 lžíce
Citronová šťáva  
Sardelová pasta 1 lžička
Kečup - jemný 2 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Cukr  

Postup přípravy:

Majolku promícháme s hořčicí, sardelovou pastou a kečupem. Vmícháme citronovou šťávu, pepř, sůl a podle potřeby trochu vody. Podle zvyklosti a chuti můžeme do omáčky vmíchat ještě lžičku cukru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Garibaldi dip

Komentáře

  1. Anonym   09.02.2008 | 15:25 | reagovat |

    delala jsem k masovemu fondue

  2. Kuchařka on-line   10.12.2004 | 13:16 | reagovat |

    Můžete jej podávat k masu, pečivu nebo zelenině. Chuti a fantazii se meze nekladou.

  3. marie krejzarova   09.12.2004 | 15:49 | reagovat |

    Docela by mě zajímalo jakou přílohu k tomu

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web